به مناسبت عید غدیر ، عید پیروان آن حضرت ، در نظر داریم از این هفته به بعد ، بحثی تحت عنوان « ضرورت ولایت فقیه » را برای شما دوستداران حق و حقیقت به معرض نمایش بگذاریم ، انشاء الله که مورد توجه خاص خداوند و آن حضرت قرار بگیرد ، و این ره توشه ای شود برای راه طولانی آخرت . ان شا ءالله .
چون می خواهیم از نظرات چندین عالم بزرگوار استفاده کنیم بنابر این چند شماره اول از این بحث را از "کتاب ولایت فقیه حضرت آیة الله جوادی آملی حفظه الله" برای شما بینندگان عزیز انتخاب کردیم
(شماره 1)
«ولایت» واژهاى عربى است که از کلمه «ولى» گرفته شده است.
«ولى» در لغتعرب، به معناى آمدن چیزى است در پى چیز دیگر; بدون آنکه فاصلهاى در میان آن دو باشد که لازمه چنین توانى و ترتبى، قرب و نزدیکى آن دو به یکدیگر است.
از اینرو، این واژه با هیئتهاى مختلف(به فتح و کسر) درمعانى:
«حب و دوستى»،
«نصرت و یارى»،
«متابعت و پیروى»،
و «سرپرستى»
وجه مشترک همه این معانى همان قرب معنوى است.
مقصود از واژه «ولایت» در بحث ولایت فقیه، آخرین معناى مذکور یعنى «سرپرستى» است.
ولایتبه معناى سرپرستى، خود داراى اقسامى است و باید هر یک توضیح داده شود تا روشن گردد که در این مساله، کدامیک از آنها موردنظر مىباشد.
ادامه دارد ....
بر گرفته از کتاب : ولایت فقیه ، حضرت آیه الله جوادی آملی( حفظه الله )
باسلام وعرض خداقوت!
مطالب مربوط به ولایت فقیه بسیار خوب بود اما متاسفانه همگی برگرفته از کتاب آیت الله جوادی آملی و مناسب طلاب سطح بالای حوزه وخارج از حوصله جوانان و حتی طلاب محترم میباشد. میگی نه از خودشون بپرس!!!باتوجه به فرمایشات حضرت امام خامنه ای درخصوص تحول در حوزه های علمیه وضرورت بروز رسانی اطلاعات و پاسخگو بودن نیازهای نسل جوان امید است شاهد پیشرفت کمی وکیفی و توجه به اصل جذابیت و تنوع درارائه مطالب مخصوصا موضوع مهم ولایت باشیم.
حق یارتان
با سلام خدمت شما . شما بفرمایین کجای مطلب مشکل است ما کلمه به کلمه را توضیح می دهیم - و من الله التوفیق